Malzemeler:
8 adet milföy hamuru
1 kase haşlanmış kuzu eti(küçük parçalara doğranmış
1 kase haşlanmış bezelye
1 adet haşlanmış havuç
2 dal dereotu doğranmış
Tuz,karabiber
1 yumurtanın sarısı
Çörek otu
Hazırlanışı:
Tavaya çok az yağla et,bezelye ve havuç koyulur.bir iki kez çevrilir.dereotu ve baharat eklenip altı kapatılır.
buzluktan çıkarılmış ve yumuşamış milföylere bu karışım paylaştırılır.milföyün bütün uçları tam ortada buluşacak şekilde katlanır ve tepsiye ters çevrilir.yumurta sarısı sürülüp çörek otu serpilir.200 derecede kızarana kadar pişirilir.
21 Mayıs 2008 Çarşamba
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder