12 Ocak 2009 Pazartesi

krepli ıspanak(beşamel soslu)



krep için
2 yumurta
2 bardak süt
aldığı kadar un(boza kıvamına gelene kadar)

iç harcı
350 gr ıspanak
yarım bardak kaşar

beşamel sosu
2 çorba kaşığı un
2 çorba kaşığı tereyağ
2 su bardağı süt

HAZIRLANIŞI
Krep için malzemeleri güzelce karıştırıp tavada arkalı önlü pişiriyoruz.yaklaşık 4-5 adet krep çıkıyo.içi için az yağda ıspanakları kavuruyoruz.kaşar ekliyoruz.kreplere harçtan koyup sarıyoruz ve borcama diziyoruz.beşamel sosu hazırlayıp üzerlerine döküp 200 c fırına veriyoruz.

2 yorum:

yetur(yeşim) dedi ki...

seçilcim hani tarif? muhteşem görünüyor...eline yüreğine sağlık...tarifide eklersen deneyeceğim.çok öptüm...sevgiler....

online mutfak dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.