hiç denememiş olan arkadaşlar için tarifi yazıyorum
Malzemeler
4 tane temizlenmiş enginar
1 kilo bakla(ayıklanınca 300 gr kalıyo)
1 adet soğan
bir tutam dereotu
Hazırlanışı:
az yağda yemeklik doğranmış soğan kavrulur.4 e bölünmüş enginarlar ve temizlenmiş bakla aynı anda koyulup bir iki kez çevrilir ve su ilavesiyle pişirilir.pişince ince kıyılmış dereotu ile süslenir.
1 yorum:
Merhaba:)
Teşekkür ederim:) Dileğiniz ve yorumunuz için.
İşte buda en sevdiğim yemek:) Canım annemde harika yapar:) Eminim sizin yemekte çok güzeldir ki hepsi öyle görünüyor. Rulo pastanada hayran kaldım.
Rulo olayını pek tutturamasamda inş. bende deneyeceğim. Selametle:)
Yorum Gönder