7 Mayıs 2008 Çarşamba

baklalı enginar

Bu yemeği bilmeyen yoktur herhalde..rejimde olduğum için bi süre bunlarla idare edicez artık:d
hiç denememiş olan arkadaşlar için tarifi yazıyorum

Malzemeler
4 tane temizlenmiş enginar
1 kilo bakla(ayıklanınca 300 gr kalıyo)
1 adet soğan
bir tutam dereotu

Hazırlanışı:
az yağda yemeklik doğranmış soğan kavrulur.4 e bölünmüş enginarlar ve temizlenmiş bakla aynı anda koyulup bir iki kez çevrilir ve su ilavesiyle pişirilir.pişince ince kıyılmış dereotu ile süslenir.

1 yorum:

Tatlı Mutfağım dedi ki...

Merhaba:)

Teşekkür ederim:) Dileğiniz ve yorumunuz için.

İşte buda en sevdiğim yemek:) Canım annemde harika yapar:) Eminim sizin yemekte çok güzeldir ki hepsi öyle görünüyor. Rulo pastanada hayran kaldım.

Rulo olayını pek tutturamasamda inş. bende deneyeceğim. Selametle:)